Matematik

Differentialligning

14. december 2009 af firefly501 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har et problem med en differentialligning. Jeg sidder og skriver SRP om enzymkinetik, og skal løse følge ligning.

d(ES)/dt=k*(E)*(S).

k og (E) er konstanter.

Jeg har selv løst den til at blive (ES)=k*(S)*t

men jeg er meget i tvivl.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af sigmund (Slettet)

 Jo, det er korrekt, pånær en konstant. Du skal lægge en konstant til: denne kaldes typisk S0 (ud fra begyndelsesbetingelsen S(0) = S0, hvor S0 så er et tal).


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.