Matematik
M´(0)!!!
26. januar 2005 af
Bendix (Slettet)
Jeg har lige brug for lidt assistance...
Idet M(t) er en mængde af udvundet olie, i mio. ton, og t er tiden i år, er
dM/dt = 0,0005M(160-M)
Jeg skal løse ligningen M´(0), dvs. t=0.
M´(0) er jo = dM/dt = 0,0005M(160-M),
men der indgår jo intet t i dette udtryk, hvordan skal man så bære sig ad???
På forhånd tak
Idet M(t) er en mængde af udvundet olie, i mio. ton, og t er tiden i år, er
dM/dt = 0,0005M(160-M)
Jeg skal løse ligningen M´(0), dvs. t=0.
M´(0) er jo = dM/dt = 0,0005M(160-M),
men der indgår jo intet t i dette udtryk, hvordan skal man så bære sig ad???
På forhånd tak
Svar #2
26. januar 2005 af Bendix (Slettet)
Det er oplyst, at M(0)=8,
men hvad kan jeg bruge det til, når det er M´(0)?
men hvad kan jeg bruge det til, når det er M´(0)?
Svar #3
26. januar 2005 af frodo (Slettet)
dM/dt=M'(t)
når du kender M(0), kan du jo bare indsætte den værdi i udtrykket:
dM/dt = 0,0005M(160-M)
når du kender M(0), kan du jo bare indsætte den værdi i udtrykket:
dM/dt = 0,0005M(160-M)
Skriv et svar til: M´(0)!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
