Matematik

Haster! differential regning

15. december 2009 af Malene92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

ved en bestem infektion er antallet af bakterier hos en inficeret person givet ved funktionen

M(t)= 3,2*10^5+7,8*10^5*e^0,154t
 

m er antal bakterier t er tiden målt i timer

bestem M ´(18)

haster!

gerne forklaret let forståeligt


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af NejTilSvampe

du differentierer og sætter t=18  . Kan ikke forklare det bedre.. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2009 af emul0c

 #1

Kort og præcist hehe :-)

#0

Du ved hvordan man differensierer right? Altså den generelle regel for differensiering:
f(x) = ax + h
f'(x) = x*ax-1

De første par stykker går væk siden de er konstanter - så skal du finde den afledte af e0,154t


Skriv et svar til: Haster! differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.