Matematik

hjælp

15. december 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

hvordan beregner jeg: kubikrod kubikrod kubikrod a^27


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2009 af NejTilSvampe

 ((((a^27)^1/3)^1/3)^1/3) = a^(27*1/3*1/3*1/3) = a^27/(3^3) = a^27/9  = a^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2009 af NejTilSvampe

 hooov :P rettelse :P 3^3 er sgu da ik 9 :D

3^3 = 27 så du får a^27/27 = a^1 = a


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.