Matematik

binomialfordeling

16. december 2009 af hejhej2190 (Slettet)

Hej folkens.

I min probelmformulering har jeg fået stillet et spørgsmål " ...i denne analyse skal det matematiske begreb varians indgå i overvejelsen om, hvor mange tabte spil en spiller kan risikere at være udsat for, som følge af tilfældighed."

Her benyttes binomialfordeling, da det har noget med succes og fiasko at gøre, har jeg ladet mig fortælle,  det benytter jeg så og tallene ser således ud: ..

n=1000 og p=0.65

P(succes)=p=0.65 og P(fiakso)=1-p=1-0.65=0.35

Middelværdi = 650

varians = 227,5

spredning = 15,08

- hvad siger spredningen noget om i mit tilfælde, og hvordan tolker man disse tal. er det overhovedet noget jeg skal bruge i dette tilfælde ? eller hvordan arbejder man videre, så man nærmest kan se hvor mange tabte spil man kan risikere, hvis der er en sandsynlig på 0,65 for at på succes? for der må vel være et punkt for hvor uheldig man kan være?

Jeg forstå det det simpelthen ikke, håber der er nogen der kan hjælpe.

- christina


Skriv et svar til: binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.