Matematik

hjælp!

16. december 2009 af julespanjul (Slettet)

jeg skal isolere c i denne formel:

T = 0.5 * b * c * sin(A) .

Kommer den ikke til at hedder:  (T*2)/(b*sin(A)) = c ..?

Håber det passer :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2009 af Isomorphician

Korrekt.


Svar #2
16. december 2009 af julespanjul (Slettet)

Mange tak !! :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2009 af Crazyguitarman (Slettet)

Jo det gør den. Eller c = T/(0.5*b*sin(A))

det er det samme, det kommer vel an på hvad man synes er pænest

EDIT: jeg var lidt for langsom :D


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.