Matematik

Udledning af differentialligning

18. december 2009 af astridv (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, i mit SRP projekt skal jeg udlede denne diff. ligning y'=k(y-yo)

Jeg kan ikke rigtig komme længere end til: y'=k*y-k*yo

Det skal ende med at blive y=c*(e^kx)+yo

Er der nogle som evt kan hjælpe lidt med hvad jeg skal gøre

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:differentialligning_5.doc

Svar #2
18. december 2009 af astridv (Slettet)

Tusind tak for det:)


Skriv et svar til: Udledning af differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.