Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Nogen der vil rette mit abstract?

20. december 2009 af epicwin (Slettet) - Niveau: A-niveau

This paper examines the two explorers, from the day they were born to the day the left the world. The first explore is Mungo Park who was born in 1771 and died in 1806, by an accident where he drowned in the Niger River, which was the reason for he was in Africa in the first place. The second explore is Henry Stanley who was born in 1841 and died in 1904, who was sent to Africa to find the disappeared Dr. Livingstone, and later did some favors for the Belgian king Leopold II. The interesting part of this is, that they went to places nobody ever been, unexplored places, no maps could tell them where they were, the only people they could trust was themselves, and the natives, who wasn't trustworthy all the time. Through an analysis, of the diaries and the books written by, and about Mungo Park and Henry Stanley, it will tell about their views on the Africans. The paper discusses and compares the views of the two explorers, and how the views are affected by the time they lived in. It is concluded that the view of the Africans by the two men isn't that different, even though they are from different times, and they had one hundred years in between them. The views of both men are positive.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2009 af Ayazaman (Slettet)

Fejl i første linje the = they left the world

"which was the reason for he was in Africa in the first place" = that was the reason he was in Africa for in the first place.

" that they went to places nobody ever been" = they went to places no one ever had been

"no maps could tell them where they were" = mapper fortæller ikke, de viser. = show them

"the only people they could trust was themselves" det er dem selv , som er flertal derfor WERE

"Through an analysis, of the diaries and the books written by, and about Mungo Park and Henry Stanley" øhh hvad? historien er om dem og skrever om dem? Så ska der nok stå: of the diaries and the books which was about ... and written by them.

"it will tell about their views on the Africans." It tells about their point of view of the Africans.
Næste sætning med "view" skal der også bruges point of view

til sidst KUNNE du sige "Overall the both men had a positive view on Africans"


Svar #2
20. december 2009 af epicwin (Slettet)

jeg mener, diaries wrriten by them og books about Mungo Park and stanley, ALTSÅ bøgerne som er skrevet om dem, og dagbøgerne som de selv har skrevet


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. december 2009 af Ayazaman (Slettet)

ok


Svar #4
20. december 2009 af epicwin (Slettet)

men er der fejl eller ej??


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. december 2009 af Andersk23 (Slettet)

Epicwin: Jeg har desværre ikke tid til at rette dit abstract nu, men jeg kan fortælle dig, at du ikke skal benytte dig af Ayazamans rettelser da mange af dem er dårligt engelsk.. Et eksemepel herpå: "til sidst KUNNE du sige "Overall the both men had a positive view on Africans" => hvilket er helt forkert engelsk. Jeg vil kigge på det igen senere, hvis jeg får tid.


Svar #6
20. december 2009 af epicwin (Slettet)

OMG! Okay tak, så har du også bare at gøre ! :D


Brugbart svar (1)

Svar #7
21. december 2009 af Ayazaman (Slettet)

d ku sige på en pænere måde ik din torsk..


Brugbart svar (1)

Svar #8
21. december 2009 af Ayazaman (Slettet)

er født og opvokset i USA.. så fuck u, hvad fanden ved du


Skriv et svar til: Nogen der vil rette mit abstract?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.