Matematik

potens-produktregneregl

20. december 2009 af quini (Slettet) - Niveau: A-niveau

hejsa

havde lige et spørgsmål: Er potens-regneregl  og produkt-regneregl det samme ? er nemlig lidt i tvivl..

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2009 af sigmund (Slettet)

I hvilken forbindelse? Logaritmer?


Svar #2
20. december 2009 af quini (Slettet)

altså det jeg bare ville vide er hvilken regneregl der er brugt her:

e^(-kt) · e^kt 

er det ike produktregneregl nr. 1 .. ??  


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. december 2009 af sigmund (Slettet)

Well, en potensregneregel siger: anam = an+m. Dit udtryk kan så omskrives til e-kt+kt = e0 = 1.


Svar #4
20. december 2009 af quini (Slettet)

ja nemlig .. mange tak ! :) sku lige være helt sikker


Skriv et svar til: potens-produktregneregl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.