Matematik

Trigonometriske funktioner

01. januar 2010 af botoft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med hvordan man bestemmer nulpunkter og monotoniforhold for en trigonometrisk funktion??


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Kan du ikke skrive funktionen her, så er det nemmere for os at se


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2010 af NejTilSvampe

 f(x) = A*sin(ω*x + φ) + c = 0     <--sæt y=0 og løs for x:

arcsin(-c/A) = ω*x + φ

x0 = (arcsin(-c/A) - φ))/ω


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.