Matematik

Differentialregning

07. januar 2010 af Cutien (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej

jeg har fået disse differential opgaver som lyder:

Find ved hjælp af brøkreglen ligningen for tangenten i punktet (1,f(1)) til grafen med funktionen f(x)=x/x+1

og

bestem en ligning for den tangent til grafen for F(x)=sqr(x)+1, den er parabel for y=(1/4)x+1

hjælp :S ??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Se

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=786649&goto=786651#786651

Det nederste forstår jeg ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2010 af mathon

mon ikke "oversættelsen" skal være:

bestem for F(x ) = √(x) + 1 en ligning for tangenten parallel med y = (1/4)x + 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2010 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=786462&goto=786694#786694


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.