Spansk

Spansk rettelse

09. januar 2010 af lovehim (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har lige en lille oversættelse som jeg vil spørge om der kunne blive læst igennem. Tusind tak på forhånd.

Estimados Señores
Escribo un artículo en relación con el Día Mundial contra el trabajo in infantil y escribo porque averiguo cómo unas empresas de europeo las relga de ético es.
Me gustaría conocer algo sobre de política el personales han en cuanto a la edad, el sexo y la religión. Tenga a bien informarme de interno y extreno para las relga de ético en de empresa.
Me gustaría saber tambien unos proveedor reguisito en relación con trabajo de niños, salud, seguridad, amiente y otras cosas por el estilo. Por fin tenga a bien informarme de asegurarse que proveedor cumplan las relga de ético.
En espera de su atenta respuesta le saludo atentamente.
 

Jeg er i gang med at skrive en artikel i forbindelse med verdensdagen og jeg skriver til dem fordi jeg undersøger hvordan europæiske virksomheders etiske regler og krav er. Jeg vil gerne vide noget om den politik der er gældende for de ansatte med hensyn til alder, køn og religion og vil de være så venlig at oplyse mig om jeres interne og eksterne etiske regler som i har i virksomheden.
Jeg vil også gerne vide noget om de krav I stiller jeres leverandører i forbindelse med børnearbejde, sundhed, sikkerhed, arbejdsmiljø m.v.
Den sidst ting jeg gerne vil have oplyst er hvad I gør for ar sikre jer at jeres leverandør overholder de etiske regler som i har
 


Skriv et svar til: Spansk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.