Matematik

hJÆÆLP mate

13. januar 2010 af doha (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej ka i hjælpe med dn spørgsmål, hvordan ska man regne dn ud

bestem tallet a, så x=4 er løsning til ligningen

a*√X=3x-2


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

prøv at indsætte 4 på x plads og isoler derefter a :)


Svar #2
13. januar 2010 af doha (Slettet)

tak, jeg har fået svarer

a= 8 passer dt


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

prøv at sætte a=8 i ligningen og isoler x, så skal det gerne give 4 hvis du har regnet rigtigt :)


Skriv et svar til: hJÆÆLP mate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.