Matematik

Hjælp tak:)

14. januar 2010 af HalløjsaMedDig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej
Jeg har brug for hjælp til at isolere x i disse 2 formler

1: Y = b*ax

og

2: A=B* (1+x)n

 

Tak:)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af Erik Morsing (Slettet)

y=b*ax<=>ln(y)=ln(b)+x*ln(a)<=>x=(ln(y)-ln(b))/ln(a), der yderligere kan omskrives. Prøv nu selv den anden


Skriv et svar til: Hjælp tak:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.