Matematik

mat terminsprøve

18. januar 2010 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej jeg har altid været d¨rligt til kursen, og imorgen er der færdighedsprøve(terminsprøve) i matematik. Hvad plejer at være for nogle svære opgaver der?

Værdien af 50 USD i d.kr.? Omregn 500 danske kroner til EEK?  Værdien af 125 EUR i d.kr. ? Kan i forklare hvor jeg gøre det? DAGENS VALUTAKURSER     09-01-2009     47.                   Amerika  USD 544,66                   Euro EUR 745,23                

Estland

EEK 47,64


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af MN-P (Slettet)

50 USD i d.kr

kursen er 544,66, hvilket betyder at 100 USD koster 544,66 kr

50 USD koster så 544,66/100*50 d kr = 272,33 d kr

500 danske kroner til EEK

100 EEK koster 47,64 d kr

for 500 d kr får 500/47,64*100 EEK =1049,54 EEK

Hvis du hellere vil løse det som ligning

Fremmed mønt * kurs /100= danske kr

x*47,64/100=500

Kursen er prisen i danske kr for 100 "knapper"

om "knapperne" så er mønter fra et andet land ændre ikke på udregningsmåden

Håber dette kan hjælpe dig


Skriv et svar til: mat terminsprøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.