IT

Kig tak (:

18. januar 2010 af NFLBoy7 (Slettet)

Hejsa!

Jeg har et spørgsmål..

Kan man godt blive noget med IT (IT Ingeniør eller IT programmør) hvis man tager HHX? Ved godt HTX vil være det bedste. Men hvis nu man hellere vil tage HHX? Håber nogle kan hjælpe? (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2010 af kimor (Slettet)

Det tror jeg sagtens du kan..

Men som du selv siger, vil det være bedre hvis du tog HTX. Her kan du jo eksempelvis vælge faget programmering!


Svar #2
18. januar 2010 af NFLBoy7 (Slettet)

Jaja.. men vil ikke vælge HTX pga. et par grunde.

- Men man  kan godt være noget med IT i HHX? Ikke? det er bare det jeg vil vide..


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. januar 2010 af piper (Slettet)

Hej

Lad mig lige slå fast at det absolut ikke handler om din gymnasiebaggrund, men hvilke fag, som du har på dit eksamensbevis. Kravene er som oftest en gymnasieuddannelse eller HF, hvor nogle bestemte fag er opfyldt (alt efter hvilken videregående uddannelse, som der er tale om)

Jeg studerer selv informations- og kommunikationsteknologi (IT-ingeniør-uddannelsen). Jeg starter snart på 6. semester. Dengang jeg startede på uddannelsen var adgangskravene matematik A, fysik B og kemi C. En af mine medstuderende har en HHX-baggrund, og han endte med at skulle tage fysik og kemi på et adgangskursus inden han kunne starte på ingeniørstudiet. Det tog vist et års tid.

Problemet er HHX ikke udbyder fysik og kemi. I hvert fald ikke hvad jeg ved af. Jeg har selv en HTX-baggrund, hvor jeg bl.a. havde fagene fysik A, matematik A og kemi B. HHX og HTX er efter min overbevisning begge to IT-bevidste uddannelser, men når det kommer til det naturvidenskabelige, så halter HHX efter, fordi der er høj prioritet hvad handelsfag angår Det er også ganske fint, hvis det er det, som man vil.

Der er også mange andre IT-uddannelser, og jeg vil anbefale dig at du undersøger adgangskravene og sammenholder det med den gymnasieuddannelse, som du vælger.

Held og lykke i hvert fald.


Svar #4
19. januar 2010 af NFLBoy7 (Slettet)

Mange tak for svaret.


Skriv et svar til: Kig tak (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.