Matematik

Cosinus/sinus/tangens

21. januar 2010 af xAlexandra (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har nogen problemer med en matematik opgave der lyder således:

I en retvinklet trekant, ABC, er længden af hypotenusen c= 5,764.

Længden af kateten a = 2, 958

Beregn størrelsen af vinklerne A og B samt længden af den anden katete.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2010 af mathon

cos(B) = (a/c)

sin(A) = (a/c)

b = √(c2-a2)


Skriv et svar til: Cosinus/sinus/tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.