Matematik

Cosinus/sinus - relationer

23. januar 2010 af Lineaj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal gøre rede for at Vinkel A er en spids i en trekant, hvor jeg har siderne -

lille a=47 , lille c=150 , Store C=111 grader.

Hvordan kan jeg gøre det? hvilken relation kan jeg bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2010 af mathon

i en stumpvinklet trekant er trekantens øvrige vinkler spidse

(180º-111º) = 69º til deling for trekantvinklerne A og B


Skriv et svar til: Cosinus/sinus - relationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.