Matematik

isolerer

28. januar 2010 af kmcx (Slettet)

lidt hjælp

A=B-32/1,8

isolerer B

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af PeterValberg

 Hvis du mener: 

a = (b-32)/1,8 må svaret være: b = 1,8a + 32

Hvis du mener:

a = b - (32/1,8), må svaret være: b = a + (32/1,8)

det er altså ikke helt ligemeget, hvor parenteserne skal sættes.
Men jeg går ud fra, at det er det første, - altså b - 32 over brøkstregen og 1,8 under

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: isolerer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.