Matematik

2gradspolynomium

28. januar 2010 af Djemba (Slettet) - Niveau: B-niveau

y:=ax ^2+ab+c,

hvor a har den betydning om, hvorvidt parablen bliver en "glad" eller "sur" mund, men hvilken betydning har b og c? Har prøvet mig lidt frem og det må være noget med at b er afskæringen på y-aksen eller lignede.

Nogen der kan give en lille hånd her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af Isomorphician

b fortæller noget om tangentens hældning for x = 0

c fortæller noget om y-værdien for x = 0


Skriv et svar til: 2gradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.