Matematik

gennemsnitsfart?

29. januar 2010 af David94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hej, er der en der kan hjælpe mig med denne opgave?




Julie tester sin kondition med en test på en 20 meters strækning.

Julie løber frem og tilbage på strækningen.
Hun når at løbe strækningen syv gange på et minut.

Hvor stor er hendes gemmensnitsfart?


Håber en kan hjælpe
David


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2010 af Tyrael (Slettet)

Betragt:
20m*7 = 140 m på et minut.
Et minut = 60 sek.

140m/60s = (?) m/s

Forstår du det? ^^


Svar #2
29. januar 2010 af David94 (Slettet)



Ja, mange tak ;)
det var lækkert med noget hjælp.


Skriv et svar til: gennemsnitsfart?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.