Dansk

Verdslig..?

30. januar 2010 af Maajjaa (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hey alle sammen..<3

HVad betyder verdslig..?

Hilsen Maja


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af horn83 (Slettet)

1. = som angår den ydre, materielle verden; MODSAT: gejstlig


Svar #2
30. januar 2010 af Maajjaa (Slettet)

Tusind taak..<33


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2010 af horn83 (Slettet)

Det var så lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2011 af multo26 (Slettet)

Hvad betyder gejstlig?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2011 af mathon

gejst = ånd

gejstlig = hørende under præsteskabet; kirkelig; hvad der har med det åndelige at gøre modsat verdslig.


Skriv et svar til: Verdslig..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.