Matematik

Reduktion??===?

02. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej. Er de her løst rigtigt?

(x+3)(2x+3)=

x+3*2x+3

x*2x=2xx

3+3= 6

2xx+6

Så skal jeg finde værdien af det reducerede udtryk, når x= -1

Er det så ikke sådan her= 2+6*-1 =  2-6 = -4

(3+y)(y-4)

3+y*y-4

y*y = y

3-4= -1

y-1

Så skal je´g finde værdien af det reducerede udtryk, når y= 5

Er der sådan her= y*5-1  = 5-1 = 4

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2010 af Isomorphician

Tjek din indbakke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2010 af SuziihShakur (Slettet)

(x+3)(2x+3) =

2x^2 + 9x + 9


Svar #3
02. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Vil I ikke vise mellemregninger, da jeg ikke forstår det..?

Hvordan man ganger ind i parantesen ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2010 af Betidanon (Slettet)

(x+3)(2x+3) bliver til:

2x2+3x+6x+9

2x2+9x+9

og hvis x= -1 bliver det føkgende:

2*(-1)2+9*(-1)+9

= 2

Den anden:

(3+y)(y-4)

3y+y2-4y-12

-y+y2-12

og hvis y = 5 bliver det:

-5+25-12

= 8


Svar #5
02. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hvordan kan I komme frem til=

(x+3)(2x+3) bliver til:

2x2+3x+6x+9 (Hvordan gør man , ?)

2x2+9x+9
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2010 af Bænkebider (Slettet)

x * 2x = 2x^2

x * 3 = 3x

3 * 2x = 6x

3 * 3 = 9

2x^2+3x+6x+9 <=>

2x^2+9x+9

Tror det var sådan.


Skriv et svar til: Reduktion??===?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.