Matematik

Andengradsling

04. februar 2010 af Px (Slettet)

4(x-1)+3-x=1+x

HELP !


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2010 af mathon

4(x-1)+3-x = 1+x

4x - 4 + 3 - x = 1 + x

3x - 1 = 1 + x              en gedigen 1. gradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2010 af Exupery (Slettet)

Det er ikke nogen andengradsligning. Gang 4 ind i parentesen og forkort så.


Svar #3
04. februar 2010 af Px (Slettet)

x2 – 7x + 6 = 0

tænkte på hvordan man så vil regne den her ud så ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2010 af mathon

som i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=772980


Skriv et svar til: Andengradsling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.