Dansk

Suspension of disbelief

08. februar 2010 af Henso (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen som kan forklare mig hvad "Suspension of disbelief" er ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2010 af Rynitz (Slettet)

Mistanke om vantro, evt?


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. februar 2010 af planke1167 (Slettet)

suspicion = mistanke

suspension = ophængning; ~ bridge = hængebro

eller: bortvisning, suspension, karantæne

At suspendere en medarbejder for dårlig opførsel.

MHT. oversættelsen skulle det nærmere være det modsatte: udelukkelse af mistanke.

Kan du ikke skrive sammenhængen


Skriv et svar til: Suspension of disbelief

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.