Matematik

Haster, mat?

10. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej vil du gerne hjælpe med en opgave. ? Den er til i morgen..
Jeg skal finde hældningen,konstant, ligninger, skæringspunkt ved udregning, og er de vinkelrette?

Linje M:(x1,y1)= 1,8
(x2,y2)= 3,12

Linje N: (x1,y1)= -6,4
(x2,y2)= -2,1

M: (12-8)/3-1 = 4/2x+6
N: (1-4)/-2-(-6)= -3/4x-0,5

Udregning af skæringspunkt=
2x+6=-0,75-0,5
2x+0,75x=-0,5-6
2,75= -6,5
x=-6,5/2,75
x= Afrundet til -2,4

Udregningen af skæringspunktet: 2*-2,4+6= 1,2
                                                     -0,75*-2,4-0,5= 1,3

Det passer ikke vel?

Håber på hjælp.?


Skriv et svar til: Haster, mat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.