Matematik

Maple - hjælp til forskrift

11. februar 2010 af Millodk92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skrives denne forskrift ind i maple, så den kan tegne den som en graf ?

Håber der er en der vil hjælpe.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af sigmund (Slettet)

Hvad er forskriften?

Et eksempel, hvor en funktion tegnes:

f:= -x^2 + 2x + 2;

plot(f,x=-5..5);


Svar #2
11. februar 2010 af Millodk92 (Slettet)

f(x)=2x^3 for -2 < x < 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2010 af sigmund (Slettet)

Du skriver bare

f:= 2*x^3;

plot(f,x=-2..2);


Skriv et svar til: Maple - hjælp til forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.