Matematik

reducering

14. februar 2010 af kalle09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg reducere??

er lige startet så forstår det ikke helt..

Vedhæftet fil: reducer.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2010 af KPres (Slettet)

Skriv den ind her. Kan ikke læse den.


Svar #2
14. februar 2010 af kalle09 (Slettet)

  1    +    1

a+b      a-b


Svar #3
14. februar 2010 af kalle09 (Slettet)

 1         1

----  +  ----

a+b    a-b =


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. februar 2010 af KPres (Slettet)

...1......1
------+------
a+b....a-b

..a-b+a+b
=-------------
..(a+b)(a-b)

........2a......................2a
=------------- eller ------------
..(a+b)(a-b)..........a^2-b^2


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.