Matematik

mat

15. februar 2010 af kmcx (Slettet)

C = F-32/1,8

isolerer F

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2010 af Exupery (Slettet)

Læg brøken til på begge sider af lighedstegnet.

F=C+32/1,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Her har vi det igen med, at folk ikke gider formulere deres problementydigt. Det er jo formlen for konvertering mellem Celsius og Fahrenheit temperaturskalaerne. Den oprindelige formel i #0 skal være

C = (F-32)/1,8, så

F = 32 + 1,8•C


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2010 af Exupery (Slettet)

Ja, det ville da være en idé. Jeg har aldrig interesseret mig for fysik, så omregning inden for det felt er ikke mit speciale, der benytter jeg bare de matematiske regneregler. Men jeg kan jo umuligt få det rigtige, hvis ligningen er skrevet forkert op.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Er helt enig med #3. Opgaven har verseret i flere tråde i de sidste par uger.


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.