Matematik

Koder i MatLab

19. februar 2010 af Anjajensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej! Jeg er gået i gang med lidt programmering i MatLab, uden at have haft undervisning i det.  Jeg har fået en til at hjælpe mig med en figur, men forstår ikke al programmeringen, så jeg håber du kan hjælpe mig med at forklare, hvad funktionen af følgende er:

1) pre='fr';


2) col=1;

3) y{n}=load([pre rat '-' num2str(n) '.dat']);

4)  if size(y{1},2)==2
xscale=y{1}(:,1);
else
xscale=1:size(y{1},1);
end

Anja


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2010 af sigmund (Slettet)

1) En tekststreng 'fr' gives navnet pre.

2) En variabel col sættes til 1.

3) en fil med navnet "fr(hvilken værdi har rat?)-(et tal).dat" indlæses

4) Hvis antallet at kolonner i y{1} er lig 2, sættes xscale lig første kolonne af y{1}; ellers sættes xscale lig med en vektor af tal, der går fra 1 til antallet af rækker i y{1} i skridt af 1.

Kan du ikke poste hele din kode?


Skriv et svar til: Koder i MatLab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.