Matematik

Lidt differentialregning

09. februar 2005 af Hønsen (Slettet)
Godaften derude..

Jeg sidder med den lille opgave, som jeg er lidt usikker på.. Jeg får opgivet to tabeller som følger:

x f(x) x g(x)
1 -2 2 1
2 3 3 4
3 0 4 2

Jeg skal så bestemme g(f(2)) og f(g(4)) Jeg er bare ikke helt sikker om jeg forstår g(f(2)) og f(g(4)).. Håber at der er nogen der vil give sig lidt tid om måske forklare det..

På forhånd mange tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2005 af Katty (Slettet)

Tabellen er lidt svær at tyde, men hvis du fx. skal bestemme g(f(2)) skal du gøre sådan:

f(2) = x

g(x) = resultatet

Svar #2
09. februar 2005 af Hønsen (Slettet)

ark.. prøver at skrive det op på en anden måde..:

x 1 2 3
f(x)-2 3 0

x 2 3 4
g(x) 1 4 2

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2005 af Katty (Slettet)

Ok, hvis du så fx. skal bestemme g(f(2)) skal du gøre sådan:

f(2) = 3 (jvf. tabellen)

g(3) = 4 ( jvf. tabellen)

g(f(2)) = 4

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2005 af Duffy

Hvori består denne differential-regning?????????????????????


Duffy

Svar #5
09. februar 2005 af Hønsen (Slettet)

Jeps... Jeg siger mange tak for hjælpen Katty..

Svar #6
09. februar 2005 af Hønsen (Slettet)

#4 .. jeg ved det godt.. men meningen var at jeg ville have spurgt om to opgaver.. hvor den ene handler om differentialregning, men glemte så at ændre overskriften... jeg beklager hvis du er skuffet over den misvisende overskrift..

Skriv et svar til: Lidt differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.