Matematik

Hjælp??

24. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Energiforbruget ved fremstilling af ton papir er: Nyt papir  7400 kWh

                                                                            Genbrugspapir   3600 kWh

Et ark A4-papir vejer 5 gram

* Hvor mange kWh spares ved at skolen bruger genbrugspapir ?

Skolen vil opstille en papircontainer til returpapir. Man forventer at have 19 m^3 returpapir pr. år.

Container 1 : Klokkeform

Rumfang 4m^3

opfylkdningsgrad : Højst 65 % af containerens rumfang

Håber på hjælp, da jeg ikke forstår noget ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2010 af Lukka (Slettet)

Jeg forstår heller ikke noget!.   Man sparer 7400 - 3600 = 3800 KWh / ton genbrugspapir. Gang dette med skolens papirforbrug i ton.

Mht. container  : Hvad er spørgsmålet. Hvor mange gange containeren skal tømmes???

0,65 * 4 m^3 = 2,6 m^3/container

19 m^3 / 2,6 m^3/ containe = 7,31 container. Så den skal tømmes  ca. 8 gange om året.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2010 af papas (Slettet)

500 ark fylder 4*27*20 cm^3 og vejer 2,5 kg   19 m^3 vejer således...  og besparelsen er...


Skriv et svar til: Hjælp??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.