Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Vigtigt spørgsmål

25. februar 2010 af Lorenzia (Slettet)

Hej,

Hvad er det helt præcis der menes, når SRP karakteren bliver vægtet med 2?

På nuværende tidspunkt står der 9 eksamenskarakterer på mit eksamensbevis og mit nuværende snit er 7,7. (69/9 = 7,7). Det er alle karakterer på c-niveau og bliver derfor vægtet med 1, så min udregning er vist korrekt, om end jeg ikke er 100 procent sikker!

I dag fik jeg så min SRP karakter (7)
 

Skal jeg så sige 2*2 = 4 + 69/10, hvis eksamensgennemsnittet skal udregnes på ny? Eller er det ikke det der menes, når karakteren bliver vægtet med 2? Vi har jo ofte fået af vide, at netop SRP og AT karakteren er rigtig vigtige af den årsag.

Kort og godt, hvad menes der helt præcist, når eksempelvis SRP, AT og historie årskarakteren samt eksamenskarakteren vægtes med 2? Er det overstående eller er det noget helt andet?

På forhånd rigtig mange tak.

PS: Eller siger man 2+2+69=73/11?

Hvis det er overstående er tilfældet virker fordelene og vigtigheden af en karakter, der vægtes med 2 ikke så stor igen, da den maks kan føre til en ændring på 0,2.

På forhånd rigtig magne tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2010 af Exupery (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=810221


Skriv et svar til: Vigtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.