Matematik

Bradepander

26. februar 2010 af Hartling (Slettet)

En bradepande kage indeholder 1700 g. Der er 30 elever i en klasse, der hver spiser 250 g kage.

a) Hvor mange bradepander skal der laves?

b) Hvor meget vejer bradepanderne tilsammen i kg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2010 af Duffy

tredive gange 250 er hvor mange gram?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2010 af mathon

...du fik besked


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2010 af Bænkebider (Slettet)

30 * 250 = 7500 gram = 7,5kg


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2010 af mathon

antal kager = ((30 elever)·(0,250 kg/elev))/(1,7 kg/kage) = 4,4 kager → 5 kager

samlet vægt = (5 kager)·(1,7 kg/kage) = 8,5 kg


Skriv et svar til: Bradepander

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.