Matematik

HJÆLP!

01. marts 2010 af lisabella (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej:d

Er der nogen der kan hjælpe mig med opgave 4 a) b)

På forhånd tak:)

Vedhæftet fil: Opgave 4.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2010 af PeterValberg

Til spørgsmål a) skal du bruge afstandsformlen:

Med dine oplysninger indsat, bliver det til:

Løs i forhold til y.

I den anden opgave b) skal du bruge Midtpunktsformlen:

hvor du indsætter koordinaterne til punktet A og henholdsvis de mulige koordinater til punktet B

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2010 af PeterValberg

Med hensyn til spørgsmål a) kan det løses med TI89'eren:

solve(5=√((5-2)^2+(y-4)^2),y)    hvilket "outputter" to mulige værdier for y:     y = 0  or  y = 8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.