OSO

Har brug for hjælp hurtig!

02. marts 2010 af patrikjuul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej jeg sidder og ikke kan komme igang med min oso opgave og den skal afleveres på fredag kl 12 og jeg er kun blevet færdig med min problemformulering og den ser sådan ud.

OSO (Obligatorisk Selvvalgt Opgave)
Problemformulering

Salgsassistentelev
Jeg har tænkt mig, at tage udgangspunkt i mit hovedspørgsmål, og dernæst besvarer mine arbejdsspørgsmål. Jeg har planer om at spørge min chef og høre hvad det indebære. Jeg vil også bruge nettet til at få svar på mine spørgsmål og se hvad jeg kan bruge der fra til mit produkt.

Hovedspørgsmål:
- Hvilken betydning det har for mig at jeg tager den uddannelse som dansk super marked har som salgsassistentelev?
- Det har den betydning at jeg skal i skole 2 dage om ugen og arbejde i butikken som jeg skal tage uddannelsen i 3 dage og jeg ville også få nogle weekender at arbejde i og på den måde kan jeg kombinere de to ting med at jeg ikk kun skal side på skolebænken eller kun arbejde.

Arbejdsspørgsmål:
- Hvordan bliver jeg salg salgsassistent?
- Hvad kræver det?
- Hvad går uddannelsen ud på?
- Hvorfor har jeg valgt at tage denne vej?
- Hvad kommer jeg til at arbejde med?

Ulemper/fordele som salgsassistentelev:
- En fordel ved at tage denne uddannelse er at jeg tjener penge under forløbet ved at arbejde.
- En ulempe kunne være at det tager 4 år om at tage den og så kan det jo være at jeg skifter menning om min uddannelsesvej og at jeg så er 20-21 når jeg er færdig og måske vil noget andet med mit liv der.
- En fordel er at hvis jeg kan tage uddannelsen der hvor jeg arbejder nu (Føtex Food) så kender jeg jo dem der er der og har det godt med dem.
- En anden ulempe kan være at jeg måske bliver nød til at ligge min rigtig drøm som DJ til til side or at koncentrere mere om uddannelsen og jobbet som salgsassistent.
- En fordel er at jeg kommer til at arbejde med mennesker og de ting jeg godt kan lide som at bestemme og styre en afdelling lidt.

Så jeg håber at der er nogle der kan hjælpe mig for jeg ved ikk hvad jeg skal gøre nu med reporten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2018 af søreniversen

Mange tak for inspiation til min egen OSO opgave, du har nogle gode punkter. jeg skriver selv meget aktivt på min egen opgave og kiggede derfor på nettet efter nogle kloge hoveder som dig, da jeg så denne artikel og dit råb for hjælp, derefter blev jeg helt facineret af dine smukke tanker og din måde at se verden på. Det var måske højdepunktet på min dag? jeg har rent faktisk selv samme drøm om at blive spirende dj. føler ofte jeg får lavet nogle fede jams. Mangler dog lidt inspiration for tiden. Det jeg mest får min inspiations af, er faktisk min kat (han hedder hjalte) han er dog også den eneste jeg rigtig har samtaler med på såden en trist torsdag som idag, de fleste dage er for mig, er ret triste. andre er også ret gode, det er de dage hvor jeg får lavet de bedste hits, de dage hvor hjalte også er glad, jeg tror nemlig det er frordi han har fået noget dyt i bamsen. så der ihverfald en der har det.. som sagt er torsdagene altid de værste, for det er især dem hvor min onkel fra langeland ringer og snakker i flere timer om hans ringmuskel der gør ondt igen. genarelt er sygdomme noget der fylder meget, dealer blandet andet meget med en slem diarre for tiden, håber du nyder denne tekstbesked lige så meget som jeg nød din. tak for hjælpen, kram eller ej? hej.


Skriv et svar til: Har brug for hjælp hurtig!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.