Engelsk
Engelsk grammatik... Possessive pronominer...
14. februar 2005 af
chella (Slettet)
Hej allesammen..
Jeg har her lavet 16 engelske sætninger, som jeg har oversat fra dansk af. Da jeg ikke selv føler, at jeg har helt styr på den engelske grammatik, håber jeg, at der er nogen, der har lyst til at kigge lidt nærmere på dem.
Den danske oversættelse står længere nede på siden..
1. She took me by the hand.
2. They took of the coats.
3. If he is mine friend, is he mine too.
4. We got lost, when we went home last night.
5. They sad with their feet on the table.
6. Linda says that it was her idea, but is ours.
7. That/this is my dad’s friends, not mine.
8. John is one of my schoolmates.
9. You must not wash you jersey, it will lose its colour.
10. He gave his word on it.
11. This is both your and mine mistake.
12. Mary has broken her leg.
13. They lost their lives.
14. She sews/makes her own clothes.
15. My dog is bigger than hers.
16. Some of my friends have seen the movie.
1. Hun tog mig ved hånden.
2. De tog overfrakkerne af.
3. Hvis han er din ven, er han også min.
4. Vi for vild, da vi vendte hjem i aftes.
5. De sad med fødderne på bordet.
6. Linda påstår, at det er hendes ide, men det er vores.
7. Det er min fars venner, ikke mine.
8. John er en af vores skolekammerater.
9. Du skal ikke vaske din trøje, den mister sin farve.
10. Han gav sit ord på det.
11. Det er både din og min fejl.
12. Mary har brækket benet.
13. De mistede livet.
14. Min hund er større end hendes.
15. Nogle af mine venner har set filmen.
På forhånd tak..
Jeg har her lavet 16 engelske sætninger, som jeg har oversat fra dansk af. Da jeg ikke selv føler, at jeg har helt styr på den engelske grammatik, håber jeg, at der er nogen, der har lyst til at kigge lidt nærmere på dem.
Den danske oversættelse står længere nede på siden..
1. She took me by the hand.
2. They took of the coats.
3. If he is mine friend, is he mine too.
4. We got lost, when we went home last night.
5. They sad with their feet on the table.
6. Linda says that it was her idea, but is ours.
7. That/this is my dad’s friends, not mine.
8. John is one of my schoolmates.
9. You must not wash you jersey, it will lose its colour.
10. He gave his word on it.
11. This is both your and mine mistake.
12. Mary has broken her leg.
13. They lost their lives.
14. She sews/makes her own clothes.
15. My dog is bigger than hers.
16. Some of my friends have seen the movie.
1. Hun tog mig ved hånden.
2. De tog overfrakkerne af.
3. Hvis han er din ven, er han også min.
4. Vi for vild, da vi vendte hjem i aftes.
5. De sad med fødderne på bordet.
6. Linda påstår, at det er hendes ide, men det er vores.
7. Det er min fars venner, ikke mine.
8. John er en af vores skolekammerater.
9. Du skal ikke vaske din trøje, den mister sin farve.
10. Han gav sit ord på det.
11. Det er både din og min fejl.
12. Mary har brækket benet.
13. De mistede livet.
14. Min hund er større end hendes.
15. Nogle af mine venner har set filmen.
På forhånd tak..
Svar #1
14. februar 2005 af Fingersen (Slettet)
1. She took me by the hand.
2. They took off their/the coats.
3. If he is a friend of yours, he is one of mine too.
4. We got lost when we returned home last night.
5. They sat with their/the feet on the table.
6. Linda claims it is her idea, but it is ours.
7. It is my father's friends, not mine.
8. John is one of our schoolmates.
9. You should not wash your sweater, it loses its color
10. He gave his word on it.
11. It is both your and my fault.
12. Mary has broken her/the leg.
13. They lost their lives.
14. My dog is larger than hers.
15. Some of my friends have seen the movie.
took of = took off their/the
If he... = If he is a friend of yours, he is...
went home = returned home
They... = They sat with
2. They took off their/the coats.
3. If he is a friend of yours, he is one of mine too.
4. We got lost when we returned home last night.
5. They sat with their/the feet on the table.
6. Linda claims it is her idea, but it is ours.
7. It is my father's friends, not mine.
8. John is one of our schoolmates.
9. You should not wash your sweater, it loses its color
10. He gave his word on it.
11. It is both your and my fault.
12. Mary has broken her/the leg.
13. They lost their lives.
14. My dog is larger than hers.
15. Some of my friends have seen the movie.
took of = took off their/the
If he... = If he is a friend of yours, he is...
went home = returned home
They... = They sat with
Skriv et svar til: Engelsk grammatik... Possessive pronominer...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
