Matematik

bevis..

05. marts 2010 af studentstx (Slettet)

hej folkens :D

har lige bruge for hjælp med en opgave, håber nogen kan hjælpe :)

Vis vha. formel:
d(t)=f·b(t-b+b·e^(-t/b) )
At: f=D_1/(b·(T_1-b+b·e^(-T_1/b) ) )
 

hjææælp tak!

på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2010 af jnl123

Hvis man antager at   d(T_1) = D_1   , så fås:

D_1 = f*b*(T_1-b+b*e*^(-T_1/b))

Divider så med   b*(T_1-b+b*e*^(-T_1/b))   på begge sider


Svar #2
10. marts 2010 af studentstx (Slettet)

tak for hjælpen jnl123 :)


Skriv et svar til: bevis..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.