Matematik

HJÆLP!!!!!!!!

07. marts 2010 af annahansen2 (Slettet)

 Når du kaster en mønt kan den vise plat eller krone

A) Maria kaster en mønten to gange efter hindanden.Hvor mange forskellige resultater kan hun få?

B) vis det med et tælletræ.

C) hvor mange forskellige resultater kan hun få hvis hvis hun kaster mønten tre gange?

D) vis det med et tælle.træ

Kan ikke finde ud af disse opgaver håber der er nogen der kan hjælpe og forklare hvordan man løser disse opg  for vi for det også i en matematik test så man skal kunne det  skal man kunne det man må godt bruge lommeregner

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af jnl123

A)

p-p
p-k
k-k
k-p

C)
 

p-p-p
p-p-k
p-k-k
k-k-k
k-k-p
k-p-p
 


Svar #2
07. marts 2010 af annahansen2 (Slettet)

 UNDSKYLD!!!!!!! det forstår jeg ikke og hvordan kan jeg få svaret vil hsve det forklaret på en ordenlig måde for ved ikke hvad en roullette er jo et spil men..........


Svar #3
07. marts 2010 af annahansen2 (Slettet)

 så i A kan hun få 8 forskelige resultater 


Svar #4
07. marts 2010 af annahansen2 (Slettet)

 i C er det 18??????


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2010 af jnl123

A)

(p = plat, k = krone)

Mulighed 1:   p-p
Mulighed 2:   p-k
Mulighed 3:   k-k
Mulighed 4:   k-p

Så 4 muligheder. Mulighed 2 og 4 er i princippet ens, så der er 3 forskellige resultater


Svar #6
07. marts 2010 af annahansen2 (Slettet)

så A) = 3 forskellige muligheder ?????????

Hvordan laver man et tælle træ på disse svar????


Svar #7
07. marts 2010 af annahansen2 (Slettet)

 hvad er det så  4 i c ???


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. marts 2010 af jnl123

ja, 4 i c

jeg ved ikke hvad et tælletræ er :)


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.