Matematik

blækregning !!! hjælp!

07. marts 2010 af Helle1111 (Slettet)

Hej. Håber at dér er nogen der kan hjælpe

Tabellen over sammenhængen mellem vindhastigheden og følelsen af kulden er udarbejdet ved eksperimenter.
Sammenhængen kan tilnærmelsesvis beskrives ved formlen:


C = (T – 33) * (0,48 + 0,45 * v(v) – 0,044 * v) + 33
C = den følte temperatur i oC
T = den målte temperatur i oC
V = vindhastigheden i m/s
-Beskriv overensstemmelsen mellem tabellen og ligningen, når den målte temperatur er -5oC, og vindhastighederne varierer fra 2 m/s til 11 m/s. 
 

 tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du har formodentlig en tabel med C for forskellige værdier af T og v, og du skal så sammenligne de beregnede værdier med tabellens værdier. Men det er vanskeligt at hjælpe dig yderligere på vej uden adgang til tabellen.


Skriv et svar til: blækregning !!! hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.