Matematik

Integralregning

08. marts 2010 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej der er lige en funktion hvor jeg har lidt svært ved at finde stamfunktionen

f(x)=6x3+3x-4-((5)/(x8))

Kan man godt f.eks. tage 6x3 og bruge xa = (1)/(a+1)a+1+ k ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2010 af peter lind

Du skriver det forkert op; men mener muligvis det rigtige. Du skal bruge ∫xndx = xn+1/(n+1) n≠-1


Svar #2
08. marts 2010 af sweeti14 (Slettet)

Den har vi slet ike haft om endnu.

Skal jeg bruge den på første og andet led?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2010 af peter lind

Jeg tror ikke på at i ikke har haft dette. Ellers vil opgaven nemlig ikke være stillet. Du skal bruge det på alle tre led.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.