Matematik

Vinkel i retvinklet trekant

10. marts 2010 af lodbjerg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieprotalen.

Sider og skal bruge lidt hjælp til en opgave..

har alle sider af en retvinklet trekant.

a=3,6 b=3,64965 c=0,6

Trekanten er som sagt vinkelret.

hvordan finder jeg så vinklen B?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af mathon

     vinkelmål i DEGREE

     B = tan-1(b/a)


Skriv et svar til: Vinkel i retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.