Matematik

Intergrale

11. marts 2010 af fyrsten25 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej

Har fået en opgave for til i morgen fre. d. 12

Givet disse to funktioner: 
f(x) = x2 + 1
g(x) = 0.5x2 + x - 1

Jeg skal finde arealet imellem disse to linjer med intervallet -1 - 1

er der nogen der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2010 af mathon

hvad står der i næstsidste linje?


Svar #2
11. marts 2010 af fyrsten25 (Slettet)

 Så skulle det være rettet :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2010 af mathon

i intervallet [-1;1]
er f(x)>g(x)

hvoraf
                   A = -11(f(x)-g(x))dx = -11((1/2)x2-x+2)dx = [(1/6)x3-(1/2)x2+2x]-11


Skriv et svar til: Intergrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.