Matematik

Trigonometri udregning

14. marts 2010 af ZGG (Slettet)

A er 60 grader og c er 20 cm, hvor lang er b så?

siger man så ikke a/c = 60*20 = a             0,87 = a ?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2010 af mathon

    er C = 90º ?


Svar #2
14. marts 2010 af ZGG (Slettet)

nej A = 60º


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2010 af mathon

er trekanten retvinklet dvs C = 90º ?


Svar #4
14. marts 2010 af ZGG (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2010 af mathon

     b = 20·cos(60º) = 20·(1/2) = 10


Svar #6
16. marts 2010 af ZGG (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Trigonometri udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.