Matematik

forskrift

17. marts 2010 af Hottienottie (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej alle!

Hvordan finder man en forskrift for en andengradspolynomium,

hvis man kun har punkter som grafen går igennem?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2010 af mathon

generelt
               tre ligninger med tre ubekendte, a, b og c

....................

   solve(y1=a*x1^2+b*x1+c and y2=a*x2^2+b*x2+c and y3=a*x3^2+b*x3+c,{a,b,c})


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Ved at foretager en regression.

Karam


Svar #3
17. marts 2010 af Hottienottie (Slettet)

det her er mine punkter (1;1,5), (2,5) og (6,29) 

og hvad er det der solve?


Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.