Matematik

Potensfuktionen

22. marts 2010 af Ristedorte (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken rolle spiller b i potensfunktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2010 af kieslich (Slettet)

b = f(1) = værdien for x = 1


Svar #2
22. marts 2010 af Ristedorte (Slettet)

Så b er simpelthen værdien for x ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2010 af kieslich (Slettet)

næ nej.  potensfunktion:  f(x) = b*xa        Heraf ses at når x = 1 er f(1) = b*1a = b*1 = b.   b er en konstant som indgår i funktionen.


Skriv et svar til: Potensfuktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.