Matematik

Lineære funktion

22. marts 2010 af clemens224 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne? Den burde jo være nem, men er gået helt i stå :S

Opgave 1.013: Grafen for den lineære funktion f (x) = 3x + b går gennem punktet P(1,-4 ) .


a) Bestem tallet b:
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2010 af isabella12 (Slettet)

#1

du har x-koordinatet (1) og y-koordinatet (-4)

så du får:

-4 = 3*1 + b    

b = -7


Svar #2
22. marts 2010 af clemens224 (Slettet)

tak for det :)


Skriv et svar til: Lineære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.