Matematik

Propationalitet

24. marts 2010 af smilme (Slettet) - Niveau: C-niveau

En printers eller en trykmaskines opløsning angives i ”dpi” (”dot per inch”). Dpi- tallet er omvendt propotional med afstanden mellem farvepunkterne. For 300 dpi er denne afstand 0,0847 mm.

Spørgsmålet:
Opstil en formel for sammenhængen mellem dpi-tallet og afstanden d mellem farvepunkterne (i mm).
 

Håber der er nogle, der svarer på det...


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af mathon

    Dpi·d = k = 300·0,0847 = 25,41

    Dpi = 25,41/d = 25,41·d-1

 ...............

omvendt proportionale størrelsers produkt er konstant


Svar #2
24. marts 2010 af smilme (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Propationalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.