Matematik

Udregning af en sum

28. marts 2010 af kristinaxx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Har en sumfunktion jeg ikke helt kan udregne, min funktion hedder

p(y) = "sumtegn"(n=120, i=1):  (30.000/(1+ 0,25*6%)^i)

Hvordan griber jeg dette an?

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Som jeg ser det er summen

Prøv da at benyt formlen der er i dette links første linje

en.wikipedia.org/wiki/Geometric_series#Formula


Skriv et svar til: Udregning af en sum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.