Engelsk

Hjælp til engelsk

01. april 2010 af 3mmanielsen (Slettet)

Hej allesammen. Jeg kunne godt bruge noget hjælp til mit engelsk om udvidet tid.

1. Manden er ved at male huset.

2. Mens han klatrer ned af stigen, kalder hans kone på ham.

3. Hun siger, at deres datter venter i telefonen, og beder han skynde sig.

4. Mens han taler med deres datter, studerer hans kone telefonregningen.

5. Hun sidder og overvejer, om de skal købe et par brevduer.

6. Sidste søndag tænkte jeg meget på dig og spekulerede på, hvornår du ville være tilbage igen.

7. Siden du tog afsted, har jeg brugt meget tid på mine lektier, og jeg har læst meget af tiden.

8. I eftermiddags kom min far ind på mit værelse, mens jeg var ved at skrive til dig.

9. Han havde arbejdet i haven hele dagen, mens min mor havde skrevet på sin nye bog.

Håber der er en, der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2010 af bolani (Slettet)

Det hjælper på det, hvis du starter med at oversætte de 90 % som du faktisk godt KAN, også evt. understrege det du er usikker på....


Svar #2
01. april 2010 af 3mmanielsen (Slettet)

hmm, og hvad skal jeg så gøre med det jeg er usikker på?


Svar #3
01. april 2010 af 3mmanielsen (Slettet)

pleas, er der nogle der kan hjælpe? :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2010 af Stygotius (Slettet)

 Udvidet tid bruges om en uafsluttet handling der foregår i et eller andet afgrænset tidsrum,

-enten den talendes tidsrum eller et andet som f.eks. i nr. 1.

Eks.

a) "He is smoking"  = han sidder og ryger lige nu mens jeg taler.

b) "He smokes"       = han ryger generelt, dvs. han er ryger.

c) "What are you doing ?"  =  Hvad er du ved at lave ? (nu mens jeg spørger dig)

d) "What do you do ?"         =  Hvad laver du til daglig ? -hvad er dit arbejde ?


Svar #5
01. april 2010 af 3mmanielsen (Slettet)

jeg forstår det stadig ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. april 2010 af Stygotius (Slettet)

 hmm, så kan man nok ikke gøre mere.

Hvad er det som du ikke forstår ?


Svar #7
01. april 2010 af 3mmanielsen (Slettet)

forstår måske lidt nu.

så "Manden er ved at male huset", vil hedde "The man is painting the house"?


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. april 2010 af Stygotius (Slettet)

 Yep !! 

!


Svar #9
01. april 2010 af 3mmanielsen (Slettet)

hmm, okay. Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. april 2010 af Stygotius (Slettet)

 Nyt eks.

"What were you doing yesterday between 5 and 6 ?"

"I was reading the latest newspaper"

............................................................

"What do you do in the evening ?"  (noget der sker altid eller normalt sker)

"I watch the telly or read a book."         -"-       "      -"-   -"-     -"-       -"-          -"-

............Udvidet tid bruges om en handling som er i gang, og som endnu ikke er afsluttet.


Skriv et svar til: Hjælp til engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.